skipnavigation

Houkuttele & Sitouta

Osallistujahallinto & digitaalinen sitouttaminen

Unohtumatonta asiakaselämystä luomassa

Osallistujien sitoutuminen tapahtumaan on sen menestyksen tae. Ja sen tulee tapahtua jo paljon ennen kuin he saapuvat tapahtumapaikalle.

 

Kutsujen perille saanti ja onnistuneet tervetulosanat eivät siis riitä. Mutta ei hätää, me autamme sinua luomaan mukaansatempaavan kokemuksen. Sellaisen, joka on räätälöity sopimaan juuri teidän yrityskulttuuriinne ja joka sitouttaa osallistujat tunnetasolla. Sellaisen, joka lähtemättömästi painuu osallistuneiden mieliin.

 

Meet by CWT –sovelluksemme avulla kaikki tapahtuman tarpeelliset tiedot ovat helposti ja nopeasti löydettävissä yhdestä paikasta. Voimme luoda myös uuden, ainutlaatuisen sovelluksen vain juuri teidän tapahtumaanne varten. Ja tietenkin vahvasti esillä ovat myös sosiaalisen median kanavat, joilla helpotetaan osallistujien, järjestäjien ja esiintyjien keskinäistä vuorovaikutusta.

 

Perusasioista tietenkin nuo. Mutta sitten lisätäänkin mukaan vielä sosiaalisen median seinät, yleisön helppokäyttöiset osallistumiskanavat, hologrammit, pelillistäminen ja beaconit. Ja kukapa tietää mitä seuraavaksi on tulossa? Meidän teknisillä osaajillamme on siitä varmasti jo hyvä käsitys ja he ovat valmiita jakamaan ajatuksiaan kanssasi. 

 

Meet by CWT M&E

Säästä aikaa ja vältä yllätyksiä! Meet by CWT M&E on älykäs mobiilisovellus pieniin ja keskisuuriin kokouksiin. Järjestätpä ensimmäistä tapahtumaasi tai olet jo tapahtumakonkari, niin Meet by CWT M&E auttaa sinua kokouksen organisoinnissa. Mobiilisovellus on käytössä vain CWT Meetings & Events -asiakkaille. Meet by CWT M&E –sovelluksen avulla hallitset kokoustasi ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen.

 

Ominaisuudet:

  • Kaikki tapahtuman tiedot yhdessä paikassa Kokousvieraiden nimet ja yhteystiedot
  • Kokousjärjestän yhteystiedot
  • Kokouspaikan nimi, kokouspaikka ja osoite
  • Ohjelma ja aikataulu QR -kooditoiminallisuus, isompiin tilaisuuksiin. QR-koodin avulla voi skannata lisätietoja tapahtumasta.
  • Palvelu toimii englanninkielellä iOS- ja Android -mobiililaitteissa.
  • Saatavana kokousvieraille, kun kokousvaraukset on tehty CWT Meetings & Events -tiimistä.

Kirjautuminen: Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessä, pyydämme käyttäjää kirjautumaan palveluun sähköpostiosoitteella. Lähetämme henkilökohtaisen turvakoodin sähköpostiin.
 

Skannaa QR-koodi älypuhelimellasi tai hae sovelluskaupasta:

Android

Apple IOS

.

 

Katso video


 

Tässä esimerkki siitä, kuinka hyvä osallistujahallinto vie tapahtuman uusiin sfääreihin

Tutustu tiimiläisiimme

Ota yhteyttä jo tänään ja jutellaan parhaista uusista sitouttamiskeinoista